Delia șochează din nou: „Vreau să scot albume în care să înjur”

Delia este de departe una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe declarații șocante.

15 dec. 2022, 18:49
Delia șochează din nou: „Vreau să scot albume în care să înjur”
Delia este din nou criticată de fani

Așa cum e ea, Delia e iubită de foarte multă lume, atât ca artistă, dar și ca jurat la pupitrul iUmor. Recent, o melodie a cântăreței cu mesaj obscen a ajuns să fie frdonată chair și de copii. Ea a lămurit imediat lucrurile, fiind, ca de obicei, foarte directă. Își dorește să se exprime artistic așa cum îi place ei și care să o facă să se simtă mulțumită.

„Vreau să scot albume în care să înjur”, a declarat Delia.

Ea a știut mereu ce trebuie să facă pentru a rămâne în centrul atenției și pentru a avea succes în carieră. De multe ori, aceasta a apelat la ținute extravagante, la piese cu versuri foarte frumoase și emoționante sau unele cu texte mai nonconformiste.

Citește și: Delia, desființată de Iulia Albu în fața tuturor. Roast de senzație pe scena iUmor: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil să știi că…”

Faptul că Delia este una dintre cele mai complete artiste este de necontestat, asta și pentru că mereu și-a dorit și a muncit pentru a se afla cu un pas înaintea colegilor săi de breaslă. În momentul de fațăm cântăreața este un model pentru milioane de fani, chiar dacă nu asta vrea.

Cine are succes va avea întotdeauna parte și de critici. Nici Deliei nu i-a fost mai ușor la acest capitol, fiind de multe ori criticată din cauza pieselor pe care le cântă. Unii spun că artista exagerează uneori, dar, cu toate astea, piesele ei ating cifre record în mediul online, lucru care a făcut-oo să continue pe drumul pe care l-a ales.

Citește și: Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”

„Eu m-am jucat foarte bine cu piesele și fără cenzură. Am o piesă, în care refrenul spune așa ‘Du-te, mă, baby/ Du-te, mă și ia-mă-n brațe, baby’. Clipul este făcut foarte interesant, așa. Nu a fost nevoie de cenzură că n-am zis nimic. am apucat să zic că eu sunt un model, dar nu sunt. Mulți nu înțeleg, în continuare, că nu sunt un model de urmat. Eu vreau să lansez niște albume în care să înjur”, a mărturisit artista.

Nu puține au fost dățile în care a oamenii i-au spus „Îmbracă-te ca un om normal”, dar Delia nu are de gând să îi ia în seamă.