Principele Nicolae a devenit tatăl unei fetiţe: Mulţumim cu recunostinţă pentru sprijin

Principele Nicolae a anunțat prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram faptul că a devenit tată pentru prima dată. Fiica sa, Maria-Alexandra a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 08:02
Principele Nicolae a devenit tatăl unei fetiţe: Mulţumim cu recunostinţă pentru sprijin

Soția principelui, Alina-Maria, a născut la Spitalul Polizu din Capitală pe 7 noiembrie. Atât aceasta, cât și copilul sunt perfect sănătoase.

Citește și: Principele Nicolae: „Bunicul meu a avut darul de a aduce oamenii împreună. În ’92, mi-am dat seama că bunicul meu nu e bunicul meu”

”Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile” , a declarat Nicolae al României.

Fotografia a fost postată alături de un mesaj către Regele Mihai: ” Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!”.