Principele Nicolae, abandonat de familie în ziua nunţii

Principele Nicolae a fost părăsit de familie în ziua nunţii. Deşi şi-a dorit enorm ca familia regală să îi fie alături în cea mai importantă zi, principele nu a reuşit să întregească familia la Sinaia. Principesa Margareta nici micăr nu s-a aflat în ţară, iar principesa Elena a ales să nu fie alături de fiul său. În ultimul mesaj transmis către Nicolae, mama acestuia l-a renegat.

30 sept. 2018, 13:56
Principele Nicolae, abandonat de familie în ziua nunţii

Cea mai frumoasă zi din viaţa principelui Nicolae a fost umbrită de marea lipsă a familiei regale. În ziua nunţii, Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au mers în vizită Alsacia, a anunţat Casa Regală a României.

Nici mama principelui, principesa Elena nu a vrut să îi fie alături. Ultimul mesaj pe care aceasta i l a trimis înaintea nunţii a fost atunci când Nicolae a vrut să-şi vadă bunicul pe patul de moarte. Mama fostului principe a lăsat să se înţeleagă că Regele Mihai nu a fost deloc mulţumit când a aflat de nunta acestuia cu Alina Maria Binder şi ar fi vrut să clarifice paternitatea presupusului copil.

Părintele Calinic, episcopul Argeșului şi Muscelului a declarat că Nicolae suferă teribil pentru că nu a primit binecuvântarea mamei în ziua nunții sale.

Citeşte şi Nunta regală de la Sinaia. Cum arată a doua rochie a miresei Principelui Nicolae. O va îmbrăca la recepţia de la Cazinoul din Sinaia