Principele Nicolae, nerăbdător să devină tată. Primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale, Alina: „Minunea noastră”

Principele Nicolae şi soţia lui, Alina Binder, sunt extrem de emoţionaţi, dar şi nerăbdători să devină părinţi. Anunțul a fost făcut chiar de Principele Nicolae în urmă cu o lună, bebelușul urmând să vină pe lume în luna noiembrie.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 10:11
Principele Nicolae, nerăbdător să devină tată. Primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale, Alina: „Minunea noastră”

Recent, cei doi au postat câteva imagini pe reţelele de socializare, într-un câmp de lavandă, în care se vede burtica de gravidă a Alinei. Într-una dintre fotografii, Principele Nicolae ține mâna pe burtica de gravidă a soţiei sale, ipostaza fiind una înduioșătoare.

Bucuria noastră, a scris Principele Nicolae la descrierea imaginilor. 

Bucuria noastră!

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Miercuri, 8 iulie 2020


Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internațională a Copilului.

Nuntă regală la Sinaia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a cununat religios cu Alina Binder. PRIMELE IMAGINI

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată.

Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.


loading...
Partenerii noștri