Principele Nicolae, reacţie pe Facebook după ce a fost acuzat de relaţii nepotrivite cu politicieni români

Jurnalistul Marilena Rotaru a susţinut într-o postare pe Facebook că în Casa Regală se susține că fostul principe avea relaţii nepotrivite cu interlopi și oameni din jurul "fostului preşedinte". Principele Nicolae a reacţionat imediat pe Facebook. 

20 oct. 2015, 12:53

Fostul Principe Nicolae, a reacţionat pe contul personal de Facebook după acuzațiile lansate la adresa sa de o apropiată a Casei Regale a Romaniei. „Există ceva mai îngrozitor decât calomnia: adevărul”, a fost citatul din Talleyrand cu care Medforth Mills, fostul Principe Nicolae, a răspuns acuzaţiilor.

Marilena Rotaru a publicat un articol în care face public  faptul că Principesa Moștenitoare Margareta i-a transmis, într-o convorbire, „dorința Regelui de a-mi spune personal ceea ce a dus la decizia din 10 august 2015”. 

Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteţă Regală”

„Aici vine vorba de cel care s-a numit Principele Nicolae. În spatele chipului de care ne-am atașat afectiv, în care ne-am pus speranțele gândind în timp continuarea regalității și a monarhiei române, lucrau forțe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui și a Casei Regale a României. Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-și dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită”, a scris jurnalista. 

De ce a fost exclus Principele Nicolae. DEZVĂLUIRILE făcute de o apropiată a Casei Regale