Principesa Margareta, cea mai influentă femeie din România

Principesa Margareta, tot mai vizibilă după preluarea coroanei! Joi seara, fiica regelui Mihai a fost desemnată "Cea mai influentă femeie din România", în cadrul galei "Forbes România". Distincţia i-a fost acordată în aceeaşi zi în care revista "Vanity Fair" i-a dedicat un material amplu.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 11:28
Principesa Margareta, cea mai influentă femeie din România

A fost seară de gală, la un hotel de lux din Capitală, unde Principesa Margareta a primit titlul de „cea mai influentă femeie din România”, distincţia care i-a mai fost acordată şi în 2014.

În imaginile publicate de Casa Regală se poate observa că fiica regelui Mihai a stat la masă cu personalităţi de seamă, iar alături i-a stat îndrăgita actriţă Stela Popescu.

Principesa devine tot mai prezentă şi în presa internaţională. Într-un portret amplu prezentat de Vanity Fair, Margareta este prezentată drept „moştenitoarea unei ţări fără tron”, care şi-a petrecut vacanţele de vară cu prinţul Charles şi s-a iubit cu Gordon Brown, premier al Marii Britanii între 2007 şi 2010.

Cei de la „Vanity Fair” scriu că Margareta îşi asumă acum rolul de „regină”, pe care îl îndeplineşte deja, practic, de două decenii. Chiar şi aşa, în lumea regală europeană, Margareta este oarecum invizibilă, se mai arată în material.

Vezi şi: Regele Mihai a fost externat. Ultimele informaţii legate de starea sa de sănătate

Regele Mihai a suferit recent şi o intervenţie chirurgicală, fiind operat de carcinom epidermoid metastazant, şi a fost diagnosticat cu leucemie. Având în vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteța Sa regală principesa Margareta.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: „carcinom epidermoid metastazant” şi „leucemie cronică”. Atribuțiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteța Sa regală principesa Margareta.