Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat! Vom ataca decizia la CEDO! Verdictul va fi sigur schimbat!

Prințesa Lia a vorbit în exclusivitate pentru România TV, despre demersurile pe care le face după ce prințul Paul a fost condamnat condamnat definitiv la trei ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa.

19 ian. 2021, 22:16
Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat! Vom ataca decizia la CEDO! Verdictul va fi sigur schimbat!

Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul. Soția lui spune că luptă împreună cu avocați din Strasbourg să schimbe decizia dată de Instanță.

Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat!

”Soțul meu a fost numit unicul executor pentru averea bunicului său Carol al Doilea. E o continuarea a victoriei din Portuglaia din 1955, victoria tatălui său. Am primit acordul să spun că e o investigație criminală a poliției franceze. Am oprit vânzarea ilegală a două Il Greco. Picturile sunt parte din cele 42 de picturi care au fost ascunse din 1247 și care sunt de imens interes internațional. Bravo pentru România.

Eu nu știu și nu e bine să nu știu unde e Paul. Am nevoie să îl protejez pe fiul meu. Am vorbit cu soțul meu pe 17 decembrie, era în afara României lucrând pentru succesiune în Portugalia. L-am sunat și i-am spus decizia Curții. Nu a fugit, el era plecat în afară.

Reacția lui a fost normală, a fost șocat. Au fost 80 de martori, dovada a fost falsă. A fost un judecător suprem, la fel a zis, în consecință cum se poate să existe un verdict așa către soțul meu. M-am înțeles cu un avocat din Strasbourg. Încearcă să îi obțină achitarea.

Soțul meu a fost ajutat de mulți experți de-a lungul anilor. Orice situație financiară complexă, pașii trebuie făcuți precaut. Vom merge la CEDO pentru a găsi dreptatea. Am mare speranță că acest verdict va fi schimbat. Micul prinț arată maturitate. De sărbători, el a fost în sufletele noastre, absolut.

Suntem în relații bune cu nașul fiului meu (Traian Băsescu), dar nu amestecăm relațiile de familie cu ce se întâmplă. Împreună cu Carol suntem alături de el și îl iubim din toată inima. Te iubesc, dragă! Curaj!”, a declarat prințesa Lia pentru România TV.

Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională, după ce nu a fost găsit la locuinţa sa de poliţişti pentru a fi dus la închisoare.

Fotografia lui a fost publicată vineri pe site-ul Poliției Române. Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa. Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi fugit în Portugalia.

Citeşte şi: Prinţesa Lia, prima reacţie după ce Prinţul Paul e urmărit internaţional. „Sunt tare. Am totală încredere în soţul meu”


loading...