Prinţesa Lia şi-a acuzat soţul că a plătit un bărbat SĂ O OMOARE. El o acuza de ADULTER

Povestile cu printi si printese sunt perfecte doar in basme. In realitate, "perfectiunea" caselor regale din intreaga lume este doar de suprafata.

21 oct. 2014, 08:47

Printesa Lia, sotia Printului Paul, este la fel de cunoscuta in Statele Unite cum este si in Romania, scrie wowbiz.ro. Numele ei a fost in centrul unui scandal care a tinut primele pagini ale tabloidelor cativa ani buni, dupa divortul de Melvin Belli, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din istoria Statelor Unite.

Citeşte şi Prinţul Paul şi prinţesa Lia, INTERVENŢII la un ministru pentru a obţine mii de hectare de pădure

In 1988, ziarul Los Angeles Times relata cu lux de amanunte desfasurarea unei conferinte de presa organizate de Lia Georgia Triff, de 39 de ani, care anunta ca a introdus cererea de divort de Melvin Belli (81 de ani la acea vreme) dupa un mariaj de 16 ani. Ea declara atunci ca, in timp ce sotul ei era la Moscova, un ucigas platit a intrat in casa lor din Pacific Heights, cu scopul clar de a o elimina.

„Ea a completat cererea de separare legala pe 1 iulie 1998, apoi le-a declarat reporterilor ca sotul ei a abuzat-o verbal si fizic atat de ea, cat si de fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus pentru San Francisco Examiner ca sotul ei o acuza pe nedrept ca l-a inselat cu mai multe persoane, printre care episcopul sud-african Desmond Tutu si actrita Zsa Zsa Gabor. Belli a raspuns imediat cu o declaratie, spunand in cadrul unei conferinte de presa ca e de acord cu divortul, acuzandu-si sotia ca a cheltuit un milion de dolari pe bijuterii si alte extravangante in timp ce se iubea cu un australian de 25 de ani, un om care, conform presei din Australia, are cazier”, scria Mark Stein in LA Times.

Citeşte şi Prinţul Paul şi prinţesa Lia, audiaţi la DNA Braşov în dosarul retrocedărilor

In cadrul conferintei de presa, Lia Triff a adus şi doi martori, „un tanar care abia vorbea limba engleza si un secretar gay, intrebandu-i pe fiecare daca au avut relatii sexuale cu ea”, asa cum relata publicatia mai sus mentionata.

Divortul dintre Melvin Belli si Lia a durat aproape 3 ani, timp in care cei doi si-au aruncat acuzatii foarte grave, majoritatea nedovedite in instanta. Printre altele, avocatul le-a spus judecatorilor ca sotia lui i-a aruncat unul dintre caini de pe Golden Gate Bridge. La un moment dat, Belli a fost dat afara din sala de judecata dupa ce si-a jignit sotia numind-o „El Trampo”.

In cele din urma, Lia s-a ales la partaj cu aproximativ 15 milioane de dolari. Patru ani mai tarziu s-a maritat cu Paul Philippe. In 1996, Belli s-a casatorit si el cu Nancy Ho. Casnicia lor a durat doar 10 zile, pentru ca barbatul a murit din cauza unui cancer pancreatic.