Prinţesa Lia şi fiul ei, daţi afară din casă. Prinţul Paul este urmărit internaţional

Printesa Lia şi fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuati din casă! Pentru că nu au mai putut plăti ratele bancare, acestia au pierdut vila de lux din centrul Capitalei.

05 iul. 2021, 12:52
Prinţesa Lia şi fiul ei, daţi afară din casă. Prinţul Paul este urmărit internaţional

Necazurile se țin lanț de familia prinţului Paul. După ce Prinţul Paul a fugit din ţară chiar înainte să fie condamnat la la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa şi este acum dat în urmărire internaţională, soţia sa, prinţesa Lia, şi fiul lor Carol Ferdinand au fost daţi afară din casă, anunţă România TV. Cei doi locuiesc, în acest moment, la hotel.

Din cauza problemelor financiare, prinţesa Lia nu şi-a mai putut plăti ratele la bănci şi a pierdut vila de lux din centrul Capitalei în care locuia alături de fiul ei.

Citeşte şi: Prinţesa Lia, prima reacţie după ce Prinţul Paul e urmărit internaţional. „Sunt tare. Am totală încredere în soţul meu”

Necazurile acestora au început odată cu mandatul de arestare emis pe numele Prințului Paul.

Pe 18 decembrie, Prinţul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare, după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Prințesa Lia a făcut declarații în exclusivitate, după fuga Prințului Paul. Ea a mărturisit că are încredere în soțul ei, chiar dacă este o perioadă dificilă pentru familia sa.

„Eu sunt româncă şi eu sunt tare. Am totală încredere în soţul meu”, a afirmat Prinţesa Lia, pentru România TV.

Citeşte şi: Fugară condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, prinsă în Belgia. Femeia se luptă în instanţă să nu fie extrădată

Rămâne de văzut în cât timp va fi prins Paul al României. Între timp, prinţesa Lia discută cu avocaţii pentru a-şi salva soţul prin căi extraordinare de atac.

Surse din rândul anchetatorilor spun că prinţesa Lia ar fi discutat cu prinţul Paul ultima oară la telefon chiar în ziua în care ÎCCJ s-a pronunţat definitiv în dosarul „Ferma Băneasa”.