Prinţul Charles susţine turismul românesc: "Este momentul ideal pentru redescoperirea rădăcinilor şi refacerea legăturilor cu acestea"

Publicat: Miercuri, 05 August 2020 12:39 // Actualizat: Miercuri, 05 August 2020 12:39 // Sursa: romaniatv.net

Prinţul Charles promovează turismul românesc într-un nou video publicat pe reţelele sociale. El recomandă petrecerea vacanţelor în ţara noastră, „acest colţ unic în Europa”.

Foto: bizbrasov.ro

De la prima vizită, în urmă cu peste 20 de ani, am ajuns să cunosc şi să apreciez atât de multe în România”, spune moştenitorul coroanei britanice.

El vorbeşte despre moştenirea istorică, biodiversitate, colecţiile muzeelor din Bucureşti şi spune că sunt multe locuri din România pe care vrea să le exploreze.

România este o ţară uimitor de diversă. O atât de bogată diversitate naturală şi culturală sub acelaşi drapel e remarcabilă şi este una dintre caracteristicile care fac din România acest colţ unic în Europa”, continuă prinţul.

Citeşte şi Prinţul Charles încasează aproape 1 milion de lire anual de la locuitorii comitatului Cornwall care mor fără testament

Charles subliniază faptul că, în contextul în care sectorul turismului a fost grav afectat de pandemie, românii ar putea profita să-şi redescopere rădăcinile, vizitând meleagurile natale: „Timpul petrecut acasă oferă nenumărate ocazii minunate de a explora şi descoperi. Acum este momentul ideal să ne redescoperim rădăcinile şi să refacem legătura cu moştenirea noastră (...) România ocupă un loc deosebit în inima mea. Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar putea explica de ce, de fiecare dată când vin în vizită, o parte din mine se simte acasă”.

Sprea finalul materialului video, moştenitorul tronului britanic dă asigurări că va face tot ce-i va sta în putinţă pentru protejarea comorilor unice ale României. „Îi încurajez pe toţi românii să redescopere bogăţiile de necrezut care se află între graniţele admirabilei voastre ţări”, a încheiat Prinţul Charles.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
printul Charles in romania turism romanesc
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H