Prinţul Charles vine în România. Va fi primit la Palatul Elisabeta de MS Margareta

Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi, miercuri, la Palatul Elisabeta pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră, anunţă Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei.

24 mai 2022, 12:10
Prinţul Charles vine în România. Va fi primit la Palatul Elisabeta de MS Margareta

Prinţul Charles vine în România. Moştenitorul coroanei britanice a mai vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018.

Prinţul de Wales vine, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a, înlocuită cu Prinţul Charles. Suverana are probleme de sănătate şi nu poate ţine discursul tronului

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Citeşte şi: Prinţul Charles are o maşină care merge cu vin şi zer de brânză. Moştenitorul tronului Marii Britanii se alătură Gretei Thunberg şi le cere liderilor lumii să ia măsuri pentru protecţia mediului