Prinţul Harry cucereşte Casa Albă: Michelle Obama şi-a schimbat deja look-ul pentru el

Prinţul Harry face furori în Statele Unite. El a fost întâmpinat de Michelle Obama la Casa Albă, unde a participat la o recepţie.

RomaniaTV.net
10 mai 2013, 07:48

Prinţul Harry se află într-un turneu de o săptămână. El va vizita mai multe oraşe americane, printre care şi o zonă afectată de uraganul Sandy.

Harry a luat parte la o recepţie specială la Casa Albă, alături de mai multe familii de militari. Împreună cu „Prima Doamnă” a Statelor Unite care a apărut cu o nouă coafură, dar tot cu breton, prinţul a ajutat un grup de copii să pregătească mai multe cadouri speciale pentru Ziua Mamei.

Înainte de recepţia de la Casa Albă, prinţul Harry a vizitat o expoziţie de la sediul Congresului american, împotriva minelor antipersonale.  La sosire, a fost întâmpinat de 500 de tinere, care au început să ţipe de bucurie când l-au văzut. După ce li s-a spus să se retragă din jurul prinţului, s-au arătat foarte mâhnite, dar au căutat alte locuri în clădire de unde să poată să îl vadă, scrie Daily Mail.

La 28 de ani, prinţul Harry, al treilea moştenitor în linie la Tronul Marii Britanii, este unul dintre cei mai râvniţi burlaci. El a fost fotografiat de către curioasele din Dealul Capitoliului care s-au retras pe culoare, după coloane sau în balcoane pentru a-l putea fotografia pe prinţ, mai scrie publicaţia britanică.

Vizita Prinţului Harry este prima după scandalul de anul trecut, când a fost fotogrfiat nud, în ipostaze indecente, cu femei goale, într-un hotel din Las Vegas.