Prinţul Louis împlineşte doi ani. Cum îi susţine micuţul pe medicii care luptă cu coronavirusul, fotografii făcute de Kate Middleton

Prinţul Louis împlineşte astăzi doi ani, iar cu ocazia zilei sale de naştere şi-a arătat susţinerea pentru lucrătorii din serviciile medicale britanice, care luptă împotriva coronavirusului. Mama sa, Kate Middleton, a făcut câteva fotografii în care micuţul are mâinile pictate în culorile curcubeului.

23 apr. 2020, 06:47

Cu mânuţele pline vopsea și un zâmbet larg pe față, Prințul Louis este în mod evidente foarte mulțumit de creaţia sa artistică. Familia regală britanică a dat publicităţii un set de fotografii cu mezinul cuplului William/Kate.

Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018, cu puțin timp înainte de nunta unghiului său, Prințul Harry cu Meghan Markle. El mai are un frate, Prințul George în vârstă de şase ani și Prințesa Charlotte, care luna viitoare va împlini cinci ani.

Citeşte şi Prinţul Harry şi Meghan Markle, voluntari într-un proiect caritabil. Au livrat mâncare persoanelor bolnave din Los Angeles

Prinţul Louis este cel de-al cincelea pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele și sora sa, tatăl său, Prințul William, și bunicul, Prințul Charles de Walles.