Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a, transferat la un alt spital din Londra. Îngrijorări mari cu privire la starea sa de sănătate

După ce a stat 13 nopți internat la spitalul King Edward VII din Londra, luni, prințul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost transferat la alt spital din capitală.

01 mart. 2021, 16:59
Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a, transferat la un alt spital din Londra. Îngrijorări mari cu privire la starea sa de sănătate

Într-o declarație dată luni, preluată de BBC, Palatul Buckingham a specificat: ”Prinţul Philip, duce de Edinburgh a fost transferat din spitalul King Edward VII la spitalul St Bartholomew, unde medicii vor continua să-l trataze pentru o infecție, dar și pentru o afecțiune cardiacă preexistentă”.

Declarația oficială vine după ce paparazzii au surprins un pacient luat cu ambulanța de la spitalul la care era tratat Ducele de Edinburgh.

Pacientul special a fost protejat de camerele de luat vederi și aparatele foto de oameni de pază cu umbrele.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi

Ducele de Edinburgh, care va împlini 100 de ani pe 10 iunie, s-a retras în 2017 de la îndatoririle regale.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat pe 17 februarie la spital în Londra fiindcă a început să se simtă rău.

Prințul Philip s-a născut pe 10 iunie 1921, în Corfu. A fost educat în Franţa, Germania şi Marea Britanie, după ce familia lui a fost exilată când el era copil. La naștere a primit titlul de Prințul Philip al Greciei și Danemarcei. Regina Elizabeth II şi prinţul Philip au patru copii – Charles, Prinţ de Wales, născut în 1948; principesa Anne, născută în 1950; Andrew, Duce de York, născut în 1960, şi Edward, Earl of Wessex, născut în 1964.

Citeşte şi Regina Elisabeta a Marii Britanii va domni „până la moarte”: „Nu vrea să îşi abandoneze oamenii şi slujba”