Prinţul romilor din Gilău, cunoscut drept „Suleyman”, şi-a luat fetiţa de la maternitate cu o limuzină de lux

Bucurie mare în familia prinţului ţiganilor din Gilău, cunoscut drept "Suleyman". În urmă cu câteva zile a venit pe lume prima lui fetiţă, pe care a numit-o Prinţesa Daiana. Duminică, 1 iunie, liderul romilor şi-a luat fiica din spital cu limuzina.

01 iun. 2014, 15:52
Prinţul romilor din Gilău, cunoscut drept „Suleyman”, şi-a luat fetiţa de la maternitate cu o limuzină de lux

Prinţesa Daiana a fost aşteptată în faţa spitalului de un adevărat alai. Micuţa a fost întâmpinată cu flori şi a fost luată de la maternitate cu o limuzină de lux, special închiriată pentru ea, potrivit România TV.

Romii promit că peste şase săptămâni fetiţa va avea parte de un botez pe cinste, chiar la Londra. „Este prima fetiţă a noastră. Sperăm să fie o prinţesă cu adevărat, mai ales că ne-am propus ca botezul să fie făcut la Londra”, a declarat tatăl fetei.

O numim Prinţesa Daiana a Romilor din România. Vrem să modernizăm etnia romilor, aşa cum a modernizat şi Prinţesa Daiana Marea Britanie„, a spus liderul regional din Transilvania al Partidei Romilor, Aurel Pascu.

Fetiţa a venit pe lume la un an de la luxoasa nuntă a părinţilor ei. Îndragostit de celebrul serial „Suleyman Magnificul„, Dragoş Roşianu, prinţul romilor din Gilău, a organizat o nuntă exact ca în filme. Acesta şi-a afişat şi un tablou întruchipându-i pe cei doi miri în rol de sultan şi sultană.

CITEŞTE ŞI: Lovitură NĂPRASNICĂ pentru SULEYMAN MAGNIFICUL