Prinţul William: Când joc fotbal arăt ca o girafă pe gheaţă VIDEO

Prinţul William s-a autoironizat în faţa presei. "Când joc fotbal arăt ca o girafă pe gheaţă", le-a declarat prinţul jurnaliştilor care îl însoţeau la un eveniment caritabil. El s-a antrenat alături de echipa de fotbal a unui colegiu din capitala britanică.

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 08:47
Prinţul William: Când joc fotbal arăt ca o girafă pe gheaţă VIDEO

După ce a ratat două ocazii de gol, William a decis că este mai bine să râdă de performanţele sale şi ale fratelui său mai mic, Harry. „Când mă privesc jucând fotbal o singură expresie îmi vine în minte: girafă pe gheaţă. Totuşi asta e mai puţin ruşinos în comparaţie cu isprava fratelui meu, care a devenit cel mai rapid om de pe planetă trişând”, a declarat prinţul.

Când vine vorba însă de soţia sa, William are numai cuvinte de laudă. În opinia sa, Kate este o adevărată atletă.

Kate Middleton a demonstrat că se pricepe la sport şi nu oricum. Ducesa a jucat tenis de masă şi fotbal îmbrăcată într-o rochie de 35 de lire. Kate a intrat şi pe terenul de fotbal, unde a lovit mingea încălţată în sandale cu platforme. Apoi a încercat să înveţe câteva mişcări de judo.

Cei doi soţi le-au vorbit elevilor despre cât de important este să facă sport. Ei au fost însoţiţi de prinţul Harry, care a preferat să joace baschet.