Prințul William s-a vaccinat anti-Covid cu prima doză. „Mulțumesc tuturor celor implicați în campania de vaccinare”

Prințul William al Marii Britanii a fost vaccinat anti-Covid cu prima doză.

20 mai 2021, 16:32
Prințul William s-a vaccinat anti-Covid cu prima doză. „Mulțumesc tuturor celor implicați în campania de vaccinare”

Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter al Ducelui și Ducesei de Cambridge, unde a fost publicată şi o fotografie. Deocamdată nu se ştie ce ser i s-a administrat prințului şi nici dacă soţia sa a fost sau nu imunizată.

„Marţi, am primit prima doză din vaccinul contra COVID-19. Tuturor celor implicaţi în campania de vaccinare – vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi în continuare”, a mai spus prinţul britanic.

Ducele de Cambridge și-a exprimat recunoștința pentru cei implicați în campania de vaccinare. Prinţul William s-a îmbolnăvit de COVID-19 în aprilie anul trecut, aproximativ în aceeaşi perioadă ca şi tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, deşi informaţia a fost dezvăluită public abia în noiembrie.

Prinţul William nu a dorit să provoace îngrijorare în rândul rezidenţilor britanici în aprilie 2020, deşi simptomele cu care s-a confruntat au fost destul de severe.

Și alți membri ai Familiei Regale din Marea Britanie. Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul Philip, 99 de ani, au primit vaccinul la Castelul Windsor. De asemenea, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost amândoi vaccinați împotriva Covid-19 în luna februarie a acestui an, cu AstraZeneca.

Regina Elisabeta a II-a a spus că vaccinarea s-a desfăşurat foarte rapid, fără să fie dureroasă, şi a încurajat publicul să îi urmeze exemplul, spunând că cei care sunt sceptici ar trebui să se gândească la binele celorlalţi.