Priveghi în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Oamenii au izbucnit în plâns după ce au văzut ce a apărut la poartă

Durere sfâşietoare în lumea muzicii populare, după ce Petrică Mîţu Stoian a murit, sâmbătă seara, la doar 61 de ani. Îndrăgitul cântăreţ a fost internat în stare gravă pe secţia ATI a spitalului din Reşiţa, însă nu a mai putut fi salvat.

07 nov. 2021, 20:08
Priveghi în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Oamenii au izbucnit în plâns după ce au văzut ce a apărut la poartă

Colegii îndrăgitului interpret de muzică populară au anunţat că un priveghi în memoria lui Petrică Mîţu Stoian are loc la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la solist pot veni aici să-i adreseze ultime omagii.

La poarta unde se ține priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian a apărut un tablou cu opt fotografii cu maestrul.  În dreptul tabloului apare un mesaj sfâşietor: „Rămas bun, Maestre!”.

”Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la MAESTRUL Petrică Mîțu Stoian sunt așteptați la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, str. Crișului, nr. 9, începând de luni, 8 noiembrie.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat în Craiova. Până în acest moment, ora nu a fost comunicată, deoarece se așteaptă hotărârea familie, conform Cancan.

Citeşte şi: Mesajul pe care și l-a dorit Petrică Mîțu Stoian să apară pe mormântul lui: „Pământul este scena pe care…”

Petrică Mîţu Stoian şi-ar fi presimțit moartea

Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea. Săptămâna trecută, bărbatul a mers la cimitir unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu. Moderatorii paginii au adăugat, lângă text, o imagine cu locul de veci al artistului.

”Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Gabriela Firea a luat Arbidol pentru a se trata de COVID-19. „Vorbesc din proprie experienţă”