Priveghi pentru tânăra ucisă la Odorheiu Secuiesc. Criminalul a fost arestat VIDEO

Sute de tineri s-au adunat joi seara în faţa primăriei din Odorheiu Secuiesc, ca să aprindă lumânări şi a se ruga pentru tânăra de 19 ani ucisă în urmă cu câteva zile. Poliţiştii au stabilit că moartea acesteia a fost una violentă. Principalul suspect a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 07:21
Priveghi pentru tânăra ucisă la Odorheiu Secuiesc. Criminalul a fost arestat VIDEO

200 de oameni din Odorheiu Secuiesc s-au adunat joi seara în faţa Primăriei. Îmbrăcaţi în tricouri albe, ei au aprins lumânări în memoria tinerei ucise. Principalul suspect, un bărbat de 39 de ani, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

S-a stabilit faptul că moartea a fost violentă, a fost identificat un suspect, un bărbat de 39 de ani din Odorheiul Secuiesc„, a declarat Incze Miklos, purtător de cuvânt IPJ Harghita.

Fata de 19 ani plecase luni seară să se întâlnească cu bărbatul de 39 de ani, care îi era un vechi prieten. Tânăra nu s-a mai întors acasă. Părinţii au dat-o dispărută, iar trupul ei a fost găsit carbonizat în proporţie de 70% în clădirea părăsită a unui fost CAP.

Poliţiştii au reconstituit modul în care a avut loc crima. Martorii reconstituirii spun că bărbatul a recunoscut crima, dar a şi minţit în anumite privinţe.

Foştii colegi de muncă spun că bărbatul era depresiv şi avea idei ciudate.

M-a întrebat odată dacă aş da copilul pentru jetfă la Dumnezeu, eu am rămas cu gura căscată„, a spus Balazs Andras, fost coleg de serviciu în 2008.

Poliţiştii încearcă să afle motivul pentru care bărbatul a ucis-o pe tânăra de 19 ani.