Priveghiul lui Babi de la Vâlcea, oprit de poliţişti. Florin Salam a cântat manele de jale

Priveghiul lui Babi de la Vâlcea, interlopul împuşcat , a fost oprit de poliţişti. În curtea lui a fost haos, sute de oamenii îngrămădindu-se. Fără să poarte mască şi fără să ţină cont de regulile de distanţare, oamenii s-au îmbulzit la înmormântarea unde Florin Salam a cântat manele de jale.

30 mai 2021, 17:36
Priveghiul lui Babi de la Vâlcea, oprit de poliţişti. Florin Salam a cântat manele de jale
Priveghiul lui Babi de la Vâlcea

Priveghiul lui Babi de la Vâlcea.  Tot mai multe persoane prezente la fața locului au făcut live-uri pe Facebook, iar din imagini se poate observa cum nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și purtarea măștilor.

Citeşte şi: Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l mai iartă: ce pedeapsă riscă manelistul

În seara zilei de 29 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la casa lui Babi de la Vâlcea, unde se desfășura priveghiul.

Persoanelor prezente li s-a adus la cunoștință că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare de peste 3.500 de lei, fiind sancționat atât organizatorul cât și participanții, scrie voceavalcii.ro.

Mesajul lui  Florin Salam

Cântăreţul

a făcut un video pe Youtube, unde a anunţat moartea interlopului şi a promis că va veni la înmormântarea lui, să cânte, ceea ce a şi făcut.

Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat.

Patronul a apelat la Florin Salam să îi facă o melodie pentru Babi, Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui. Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.”, a spus Florin Salam, în urmă cu câteva zile.