Pro România dă lovitura în Botoşani. Transferă de la PSD vicepreşedintele CJ pentru cursa la Primărie

Liviu Toma, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a anunţat că s-a alăturat partidului Pro România după ce a părăsit PSD, alături de alţi peste 40 membri social-democraţi. Toma urmează să fie candidatul Pro România la Primăria municipiului Botoşani, a anunţat vineri liderul filialei judeţene Pro România, deputatul Mihaela Huncă.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 11:01
Pro România dă lovitura în Botoşani. Transferă de la PSD vicepreşedintele CJ pentru cursa la Primărie

„Liviu Constantin Toma este candidatul Pro România la Primăria municipiului Botoşani. Eu cred că Liviu Constantin Toma, alături de echipa Pro România, se va pune în slujba cetăţenilor municipiului. Facem o altfel de politică, o politică ce este centrată pe nevoia cetăţeanului”, a susţinut Mihaela Huncă, citată de Ştiripesurse.

Marcel Ciolacu anunţă un pact politic: „Nu neg că am un plan, împreună cu domnul Ponta şi domnul Tăriceanu”

Liviu Toma are 46 de ani şi este de profesie inginer. Înainte de a deveni vicepreşedinte al CJ, a fost director adjunct al societăţii de salubrizare Urban Serv SA Botoşani.

Mesajul lui Liviu Toma după ce s-a înscris în Pro România

„Consider că am puterea şi forța de a face echipă în politică şi administrație în continuare, pentru a reuși să facem tot ce este necesar pentru acest judeţ. Iar dacă în acest partid Pro România valorile adevărate sunt apreciate, atunci înseamnă că pot să mă alătur lor şi să încercăm să facem o altfel de politică.

Avem nevoie de oameni cu experiență din toate domeniile ca să putem face mai mult, trebuie să putem lasă orgoliile deoparte şi să facem echipă indiferent de culoarea politică pentru a face traiul mai bun cetățenilor acestui judeţ. Mulțumesc pe acestă cale tuturor colegilor mei care m-au susținut de-a lungul anilor, sper că nu i-am dezamăgit şi ca mă înțeleg şi le doresc succes în campanie, iar cei mai buni să câștige!”, a scris Liviu Toma pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta dă o lovitură politică. A luat un primar PSD din fieful lui Băbălău