Pro TV a făcut anunţul oficial! Începe show-ul Masked Singer Romania

Vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, PRO TV prezintă în premieră show-ul mult aşteptat, Masked Singer România. În cadrul emisiunii, 12 vedete vor purta măști și costume elaborate pentru a-și ascunde identitatea. 

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 13:20

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele pentru a-şi asigura un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. 

Cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, vor primi de la fiecare măscă, înainte de apariția pe scenă, o serie de indicii. Ajunse pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea sau nu să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității.

În fiecare săptămână, cea mai slabă mască va fi „dată jos” și va părăsi emisiunea.

Primele șase măști urcă pe scena Masked Singer România vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.  Printre ele pot fi actori, campioni olimpici sau cântăreți.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Mihaela Rădulescu, cel mai mare salariu încasat vreodată la „Românii au Talent”. Cât încasa de la PRO TV

Cine sunt cei patru juraţi

INNA este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să descopere cine se ascunde în spatele măştilor.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, acesta va încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți cântăreţi din România a descoperit o mulțime de voci incredibile. Artistul a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi.