Pro TV aduce pe micile ecrane un serial neconvenţional. Andi Vasluianu, Vizante şi Diana Roman, personaje principale

Un nou serial va debuta la Pro TV, în această sâmbătă, de la miezul nopţii. "Videochat" îi are în distribuţie pe Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante şi Diana Roman din Triplusec.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 08:59
Pro TV aduce pe micile ecrane un serial neconvenţional. Andi Vasluianu, Vizante şi Diana Roman, personaje principale

Serialul aduce pe micile ecrane o poveste urbană, începută în perioada pandemiei şi continuată în perioada de relaxare, cu un business neconvenţional. Un om de afaceri descurcăreţ, o tânără aparent naiva, care joacă după propriile reguli şi un scenariu care va aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu serialul „Sacrificiul”, de la Antena 1. Actorii sunt disperaţi

„Are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar așa ar reuși să atragă pe cineva care n-ar face niciodată așa ceva. Avem ironie și umor în Videochat, să vă uitați sâmbătă noapte”, a spus Andi Vasluianu despre proiect.

Diana Roman o interpretează pe Nina, Andi Vasluianu îi dă viață lui Andrei, iar Marius Florea Vizante îl joacă pe domnul Popovici.

Povestea, pe scurt. Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei este proprietarul unui studio de videochat care, având fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că poate supraviețui acestei perioade și să câștige un ban cinstit.

Totul se complică atunci când primul „client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea.


loading...