Ce se întâmplă cu serialul „Sacrificiul”, de la Antena 1. Actorii sunt disperaţi

Serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 este oprit de câteva luni din cauza pandemiei, iar toată lumea a avut de suferit din această cauză. Actorii ar fi serios afectați, pentru că jumătate dintre cei care jucau în serial nu aveau cărți de muncă la teatre, așa că au rămas, practic, fără sursa principală de venit.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 12:08
Ce se întâmplă cu serialul „Sacrificiul”, de la Antena 1. Actorii sunt disperaţi

„Doinița este destul de disperată pentru că avea rol principal și a pierdut în perioada asta foarte mulți bani. Mai este și categoria celor care nu sunt actori și care au fost cooptați în serial pentru a face rating, precum Dorian Popa și Oana Zăvoranu, care însă nu suferă din cauza salariului pierdut, ci că nu mai sunt zi de zi pe sticlă la Antena 1″, a dezvăluit o persoană din interiorul echipei, pentru Cancan.ro.

Se pare că scenariul este de mult scris pentru următoarele aproximativ 15 de episoade, așadar, din acest punct de vedere, actorii nu ar trebui să fie îngrijorați, căci „Sacrificiul” nu va fi oprit de tot, ci se va continua, dar nu se știe când.

Citeşte şi: SURPRIZĂ! S-a aflat care este a doua pereche de la Asia Express, sezonul 4. Este un cuplu foarte îndrăgit de public

Cristina Ciobănaşu şi-a schimbat total look-ul

Cristina Ciobănașu, actrița cunoscută din serialul „Sacrificiul” de la Antena1, şi-a schimbat look-ul după mai bine de un an. Actriţa şi-a dorit o schimbare în viaţa ei, şi cum putea începe altfel dacă nu printr-o nouă culoare la păr.

Odată cu pandemia, filmările la „Sacrificiul” s-au amânat, iar Cristina Ciobănaşu a simţit nevoia să facă o schimbare. Aceasta a renunţat la roşul aprins şi a revenit la culoarea ei naturală.

Actrița le-a povestit prietenilor ei virtuali, într-un InstaStory, că era nerăbdătoare să-și schimbe culoarea părului, dar că aceasta este doar o fază, deoarece nuanțele de roșu ies cel mai greu din păr.

Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală, a mărturisit Cristina. (Vezi AICI imaginea)