PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE 1-1. Calcule încurcate în grupa D de la Euro 2021

Reprezentativa Croaţiei a remizat, vineri, scor 1-1, cu selecţionata Cehiei, într-un meci disputat la Glasgow, în grupa D a Campionatului European.

18 iun. 2021, 17:33
PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE 1-1. Calcule încurcate în grupa D de la Euro 2021

Croația și Cehia au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei D de la Euro 2020. Cehia este neînvinsă după primele două meciuri de la Euro 2020. Patrik Schick a fost și astăzi protagonist. În minutul 35 a obținut o lovitură de la 11 metri, după un cont încasat în figură de la Lovren. Atacantul lui Leverkusen și-a asumat executarea penalty-ului, deși sângele continua să îi curgă din nas.

PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE. Vicecampioana mondială Croația a a avut un meci infernal la debut, împotriva Angliei, una dintre marile favorite la câștigarea trofeului. Disputa a fost una închisă, extrem de tacticizată.

Anglia a expediat doar două șuturi pe poartă și a beneficiat de o singură lovitură de la colț. Croația a stat și mai rău, un corner și un șut pe spațiul porții. Partida a fost decisă de golul lui Sterling, din minutul 57.

Cehia a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în optimile de finală. A învins Scoția, scor 2-0, prin dubla lui Patrik Schick. Una dintre reușitele vârfului de la Bayer Leverkusen a intrat direct în istoria turneele finale. A tras de la 50 de metri, stabilind recordul pentru golul de la cea mai mare distanță din istoria Europenelor.

CROAŢIA – CEHIA ONLINE Pro Tv Live

PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE , echipe probabile:
Croația: Livakovic – Vrsaljko, Vida, Caleta-Car, Gvardiol – Modric, Kovacic – Brekalo, Vlasic, Perisic – Petkovic
Selecționer: Zlatko Dalic

Cehia: Vaclik – Coufal, Kalas, Celustka, Boril – Soucek, Kral – Masopust, Darida, Jankto – Schick Selecționer: Jaroslav Silhavy

Stadion: Hampden Park, Glasgow
Arbitru: Carlos del Cerro Grande, A1: Juan Carlos Yuste, A2: Roberto Alonso Fernandez (toți din Spania)

PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE , ce spun selecţionerii:

În ultima vreme nu am excelat în ceea ce privește faza de atac. Trebuie să îmbunătățim acest aspect. Trebuie să verticalizăm mai mult, să urcăm mai mult liniile. Întâlnim o formație care a învins Scoația la debut. Situația lor este mai bună decât a noastră. Suntem pregătiți să schimbăm acest lucru!
– Zlatko Dalic, selecționer Croația
Trebuie să fim compacți în defensivă, dar în același timp nu trebuie să ne speriem. Avem nevoie să putem probleme în atac. E o plăcere să îl văd pe Patrick Schick într-o astfel de formă. Știm că ne putem baza pe el, trebuie să îi punem în valoare calitățile
– Vladimir Darida, căpitanul Cehiei

PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE. La debutul la EURO 2020, Croația a fost învinsă de Anglia, la Londra, la limită, cu 0-1, după un gol marcat de Raheem Sterling. De partea cealaltă, Cehia s-a impus în fața Scoției, cu 2-0, datorită unei ”duble” a lui Patrik Schick.

PRO TV LIVE SUEDIA-SLOVACIA ONLINE STREAMING. Slovacii au şansa calificării în optimi înaintea ultimei etape
Al doilea gol al atacantului lui Patrik Schick este, cel puțin deocamdată, cel mai frumos al turneului final, atacantul lui Bayer Leverkusen reușind să înscrie de la 45 de metri de poartă. De altfel, reușita a devenit și deținătoarea recordului pentru golul marcat de la cea mai mare distanță din istoria EURO.

Datorită victoriei din prima rundă, Cehia va obține biletele pentru optimile de finală ale turneului final, acolo unde și-au mai asigurat prezența Italia, Olanda și Belgia.

OLANDA-AUSTRIA 2-0. „Portocala mecanică” face spectacol şi merge mai departe