FRANŢA – GERMANIA: 1-0. Primul mare derby la euro 2021, decis de un autogol

Franța a luat toate cele trei puncte din disputa cu Germania şi se anunţă una dintre marile favorite la titlul european din acest an. Un autogol a decis soarta partidei. Hummels și-a învins propriul portar în minutul 20, iar golul avea să fie singurul valabil al întâlnirii.

15 iun. 2021, 23:51
FRANŢA – GERMANIA: 1-0. Primul mare derby la euro 2021, decis de un autogol

FRANŢA – GERMANIA  1-0. Germania a marcat singurul gol al meciului cu Franța, dar a pierdut partida de la Munchen, unde a figurat ca oaspete.

FRANŢA – GERMANIA ONLINE STREAMING PRO TV LIVE VIDEO 

Min, 20: Hummels încearcă să degajeze și marchează în propria poartă, autogol şi 1-0 pentru Franţa

Min, 1. Un activist Greenpeace a aterizat cu paraşuta în incinta stadionului din Munchen, marţi seară, cu puţin înainte de startul partidei Franţa – Germania, din grupa F a Campionatului European.

EURO 2020 | Franța – Germania. Echipele
Franța: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante, Rabiot – Benzema, Griezmann, Mbappe
Rezerve: Mandanda, Maignan, Lenglet, Lemar, Giroud, Dembele, Tolisso, Zouma, Digne, Coman, Ben Yedder, Kounde
Selecționer: Didier Deschamps

Germania: Neuer – Ginter, Hummels, Rudiger – Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens – Havertz, Gnabry, Muller
Rezerve: Leno, Trapp, Halstenberg, Volland, Werner, Sule, Klostermann, Neuhaus, Sane, Emre Can, Koch, Gunter
Selecționer: Joachim Low

Franta – Germania live PRO TV poate fi urmarit de la EURO 2020 prin link-urile de mai jos :

PRO TV LIVE VIDEO FRANŢA – GERMANIA ONLINE STREAMING.

Franța și Germania se clasează pe locurile doi, respectiv trei, în clasamentul celor mai valoroase loturi prezente la EURO 2020, în urma Angliei. Kylian Mbappe (160 de milioane de euro) este cel mai scump jucător al francezilor și de la Campionatul European, iar Joshua Kimmich are cea mai mare cotă de piață (90 de milioane de euro) din tabăra Mannschaft-ului, potrivit Transfermarkt.

Christian Eriksen, primul selfie după STOPUL CARDIAC. Mesaj emoţionant transmis din SPITAL

Franța are două titluri europene în palmares și încă o finală, în timp ce Germania a cucerit de trei ori trofeul și a mai evoluat în alte trei ultime acte. În ultimele șapte jocuri, selecționata din Hexagon a obținut șase victorii și un rezultat de egalitate. De partea cealaltă, Germania a cedat de două ori în ultimele șapte partide, ambele insuccese usturătoare, 0-6 cu Spania și 1-2 cu Macedonia de Nord.

PRO TV LIVE VIDEO FRANŢA – GERMANIA ONLINE STREAMING. Toni Kroos abia așteaptă să joace împotriva lui Karim Benzema: „Am încredere în linia noastră de fund”

„Nu a existat niciodată vreo justificare din punct de vedere sportiv” pentru absenţa lui Karim Benzema de la naționala Franţei, a declarat Toni Kroos, coechipierul acestuia la Real Madrid, înaintea meciului de marţi dintre naţionalele celor două ţări, de la EURO 2020.

„Îl cunosc foarte bine şi ştiu ce sezon reuşit a avut, aşa că nu este o surpriză că a fost o selecţionat. Pentru mine este o plăcere să-l întâlnesc din nou pe teren, chiar dacă de data asta ca adversar. Am însă încredere în linia noastră de fund”, a spus Kroos, campion mondial cu Mannschaft în 2014.

Euro 2020 Franţa – Germania, şocul zilei. Stadion plin la Ungaria – Portugalia
Benzema a revenit luna trecută la naţionala Franţei, pentru care nu mai jucase din octombrie 2015. Atacantul lui Real Madrid, acuzat că a participat la o tentativă de şantaj care îl viza pe Mathieu Valbuena, fostul său coleg de la echipa naţională, va fi judecat de un tribunal francez în toamna acestui an.În altă ordine de idei, Kroos a spus că Germania „nu trebuie să se ascundă în faţa Franţei”, deşi calitatea individuală a campionilor mondiali este „uriaşă”.

Întrebat despre posibilele opţiuni tactice pentru a-i neutraliza pe atacanţii francezi, Kroos a relativizat importanţa sistemului: „Când Mbappe vine lansat, sistemul nostru tactic nu mai are nicio importanţă. Esenţialul este deci să nu pierdem mingea şi să rămânem bine aşezaţi. Vom încerca să avem cât mai mult mingea, să nu lăsăm spaţii pentru contraatacuri.”

În Grupa F, cea mai puternică a turneului, în afară de Germania şi Franţa mai sunt Portugalia, campioana europeană en titre, şi Ungaria.

https://www.youtube.com/watch?v=d4a1tXrl5rc