Christian Eriksen, primul selfie după STOPUL CARDIAC. Mesaj emoţionant transmis din SPITAL

Christian Eriksen, starul danez al lui Inter Milano, a publicat pe contul său de Instagram, din spital, un selfie în care apare cu degetul mare în sus, semn că starea este una stabilă.

15 iun. 2021, 11:36
Christian Eriksen, primul selfie după STOPUL CARDIAC. Mesaj emoţionant transmis din SPITAL

Christian Eriksen, primul selfie după STOPUL CARDIAC. Christian Eriksen a postat primaimagine  din spitalul din Copenhaga după ce a suferit un stop cardiac, sâmbătă, în timpul meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020.

Christian Eriksen, primul selfie după STOPUL CARDIAC

Fotbalistul a făcut, luni, prima sa declarație publică de la eveniment, insistând că „se simte mai bine” și „nu va renunța”. Marţi a postat pe Instagram un selfie, chiar de pe patul de spital, cu asigurarea că totul este bine.

Un reputat cardiolog aruncă bomba în cazul lui Christian Eriksen. „Nu a fost infarct!”

„Salut, tuturor! Mulțumiri imense pentru urările de bine şi mesajele emoţionante pe care le-am primit din întreaga lume. Înseamnă enorm pentru mine și pentru familia mea. Sunt bine, în condițiile date. Mai trebuie să efectuez câteva examene medicale, dar mă simt bine. Acum, voi încuraja băieții din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca. Toate cele bune”, este mesajul lui Christian Eriksen.

Veste teribilă pentru Christian Eriksen. Anunţ oficial: „Legea italiană e cea mai severă din lume”

De altfel, fotbalistul a fost în contact permanent atât cu colegii săi danezi, cât și cu cei de la Inter Milano pe FaceTime şi spune că este gata să revină la antrenamente!

Christian Eriksen va mai rămâne la spitalul din Copenhaga, unde este vegheat de soția sa Sabrina, de părinți, tatăl Thomas și mama Dorthe. De  asemenea, căpitanul danez Simon Kjaer și portarul Kasper Schmeichel l-au vizitat pe Christian Ericken la spital.