Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată vineri şi luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 13:58
Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Decizia a fost luată de Prefectura Capitalei şi întreruperea ar putea fi prelungită dacă se menţin condiţiile meteo nefavorabile, a precizat Prefectura Capitalei într-un comunicat de presă.

Urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, în baza prevederilor art.4 alin.4 din Ordinul Ministrului Administratiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, instituţia prefectului municipiului Bucureşti anunţă întreruperea desfăşurării probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, în zilele de 27 şi 30 ianuarie„, a anunţat Prefectura, potrivit Mediafax.

De altfel, şi miercuri, şi joi proba a fost suspendată din cauza viscolului şi a zăpezii.

Persoanele care nu au susţinut proba practică, se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti, din Şoseaua Pipera 49, sector 2, pentru reprogramare în oricare zi lucrătoare, între orele 8.00-20.00.

Aceşti candidaţi vor avea prioritate la programare.

Bucureştiul şi 17 judeţe din Estul şi Sudul ţării sunt sub avertizare de Cod portocaliu de ninsori şi viscol, până joi noapte.


loading...
Partenerii noștri