Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată vineri şi luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 13:58
Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Decizia a fost luată de Prefectura Capitalei şi întreruperea ar putea fi prelungită dacă se menţin condiţiile meteo nefavorabile, a precizat Prefectura Capitalei într-un comunicat de presă.

Urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, în baza prevederilor art.4 alin.4 din Ordinul Ministrului Administratiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, instituţia prefectului municipiului Bucureşti anunţă întreruperea desfăşurării probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, în zilele de 27 şi 30 ianuarie„, a anunţat Prefectura, potrivit Mediafax.

De altfel, şi miercuri, şi joi proba a fost suspendată din cauza viscolului şi a zăpezii.

Persoanele care nu au susţinut proba practică, se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti, din Şoseaua Pipera 49, sector 2, pentru reprogramare în oricare zi lucrătoare, între orele 8.00-20.00.

Aceşti candidaţi vor avea prioritate la programare.

Bucureştiul şi 17 judeţe din Estul şi Sudul ţării sunt sub avertizare de Cod portocaliu de ninsori şi viscol, până joi noapte.