Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul. A picat încă din prima zi, Reacţia RAR

Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul. Probleme mari anunţate de RAR pentru aplicaţia gratuită Istoric Vehicul, lansată de joi. Din cauza numărului mare de accesări, aceasta a avut fluctuaţii de funcţionare încă din ziua lansării, probleme care au continuat şi vineri.

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 11:03
Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul. A picat încă din prima zi, Reacţia RAR

Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul. Aplicaţia gratuită Istoric Vehicul, lansată de RAR ieri, a avut fluctuaţii de funcţionare încă din ziua lansării, din cauza numărului mare de solicitări.

Registrul Auto Româna a transmis ieri un mesaj pe Facebook în care explică situaţia, problemele fiind cauzare de numărul mare al accesărilor, câteodată fiind înregistrate simultan 4.000 de cereri, scrie promotor.ro.

Încă de ieri, cei care au încercat să acceseze aplicaţia au reclamat că nu primesc codul de acces pe e-mail.

Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul.

La ora redactării acestei ştiri, aplicaţia nu funcţionează. Persoana care încearcă să acceseze istoricul unui vehicul pe baza codului primit pe e-mail primeşte mesajul: „Ne pare rău! Datorită unor conjuncturi de moment, solicitarea nu poate fi onorată. Vă rugăm să reveniţi mai tarziu”.

Redăm mai jos mesajul integral:

Stimaţi clienţi, vă mulţumim pentru interesul pe care îl manifestaţi faţă de aplicaţia „Istoric vehicul”, pusă la dispoziţie gratuit, începând de azi, pe site-ul Registrului Auto Român.

Numărul de accesări a fost şi este în continuare foarte mare, motiv pentru care există fluctuaţii de funcţionare. Doar în primele 6 ore de trafic numărul de solicitări a depăşit 50.000, existând momente când s-au înregistrat simultan 4.000 de cereri.

Vă asigurăm că informaţiile pe care le solicitaţi sunt găzduite de cele mai performante echipamente şi că aplicaţia este gândită să funcţioneze permanent. Suntem convinşi că odată cu scăderea numărului de utilizatori simultan, blocajele independente de voinţa noastră se vor limita în următoarele ore/zile.

Probleme anunţate de RAR la Aplicaţia Istoric Vehicul.


loading...