Probleme de sănătate care îţi pot strica vacanţa de vară

Să te bucuri de vacanţă e uşor, dacă eşti pregătită. Iată cum să te asiguri că în zilele când ai liber la relaxare şi distracţie nu te vor doborî probleme neaşteptate de sănătate.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 08:32

Deshidratare

Niciodata nu ai baut atatea cocktail-uri intr-o perioada atat de scurta de timp si, desi nu ai facut rabat la cantitatea in plus de fluide consumate, nu te simti indeajuns de hidratata. De fapt, ti-e mai mereu sete…

SOLUTIA. Avand in vedere ca suntem 70% apa, trebuie sa muncim din greu ca sa acumulam fluidele de care are nevoie restul de 30% pentru a se pastra sanatos si frumos.

Citeste si: Solutii eficiente contra mahmurelii

Deshidratarea poate fi cauzata de orice, de la consumul de alcool pe timpul zborului cu avionul, pana la schimbarea climei – mai ales daca pleci de la frig si ajungi la cald.

Citeste si: Cum sa te imbraci cand calatoresti cu avionul

Semne ca esti deshidratata: ti-e constant sete, ti-a scazut volumul urinei, urina are o culoare intunecata, esti inexplicabil de obosita, ai dureri de cap, iti simti gura uscata si esti ametita.

Iata ce trebuie sa faci pentru a te hidrata:

Tine mereu langa tine o sticla cu apa si bea regulat din ea pe tot parcursul zilei, mai ales daca te afli intr-o zona cu clima calda.

Mai multe probleme de sanatate si solutii pentru ele, pe Cosmopolitan.ro.