Alex Velea a dezvăluit de ce nu mai poate face Antonia al patrulea copil: „Nu vrem să riscăm”

Alex Velea și Antonia au apărut recent într-o emisiunea culinară. Cei doi și-au arătat talentul în bucătărie și au vorbit și despre mai multe aspecte din viața personală.

01 apr. 2021, 19:17
Alex Velea a dezvăluit de ce nu mai poate face Antonia al patrulea copil: „Nu vrem să riscăm”

Probleme de sănătate pentru Antonia. Alex Velea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta iubita sa. Cei doi și-ar dori să facă un al copil, însă cântăreața nu își poate risca sănătatea.

Antonia are trei copii superbi de care se bucura zilnic cum poate, însă fanii cuplului au întrebat în nenumărate rânduri despre cel de-al patrulea copil. Alex Velea este cel care a vorbit despre bebeluș, explicând faptul că iubita sa are câteva probleme de sănătate.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Citește și: Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. „Plătesc taxe și impozite la toate încasările!”

Probleme de sănătate pentru Antonia

Antonia a obținut în acest an acordul legal pentru ca Maya să poată veni în România să o viziteze, însă aceasta încă nu poate locui alături de fiica sa. Maya trăiește în Italia alături de tatăl și bunicii ei.

Una dintre surprizele de marţi seara, la emisiunea culinară, a fost prezenţa celor doi artişti. Au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care Antonia l-a pregătit prima dată acasă.

Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine. „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu recunosc, a gătit ea mai mult decât mine„, a povestit cântărețul.

Cei doi formează unul din cele mai controversate, dar și apreciate cupluri din showbiz: „Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (…). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea.”

Citește și: Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit: „Mi-a arătat că îi pasă de mine. Fac logodnă, pe barcă”