Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit: „Mi-a arătat că îi pasă de mine. Fac logodnă, pe barcă”

Vica Blochina a făcut declaraţii despre noul iubit, care i-a demonstrat că ţine la ea. În perioada când a făcut accident cu maşina, blondina era certată cu iubitul ei, însă el a surprins-o cu o vizită şi un buchet de flori. Mai mult decât atât, i-a promis că o duce într-o vacanţă.

01 apr. 2021, 13:27
Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit: „Mi-a arătat că îi pasă de mine. Fac logodnă, pe barcă”
Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit

Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit. Chiar dacă nu vorbea cu el când s-a accidentat, acesta a auzit şi a căutat-o imediat. “A venit, mi-a adus flori. Mi-a arătat că îi pasă de mine și mi-a spus că mă duce într-o minivacanță. Plec în Grecia, am aranjat totul. E

A cântat la vioară, la Opera Română. Este un om foarte frumos şi, în sfârşit, are vârsta mea. Nu o să fac nuntă, fac logodnă, pe barcă. Mi-a zis fără ţâţe, fără fundul gol, la televizor”, a spus Vica.

Citeşte şi: Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident: „Niciodată nu m-am gândit”

Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit

Blonda a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău și a leșinat la volan. Vica a intrat cu bolidul ei de lux într-o altă mașină, iar pagubele sunt însemnate.

Eram pe drum, de la birou, și conduceam în București. Mi s-a făcut rău, eram și cu asistenta mea și mi s-a făcut rău. I-am zis eu nu mai văd. S-a făcut negru, nu am mai văzut nimic în fața ochilor. Am vrut să trag mașina pe dreapta și am intrat într-un domn, care a fost foarte drăguț oricum.

I-am bușit mașina omului. I-am făcut-o praf și mi-am zgâriat și eu mașina. Mă doare inima, că era nou-nouță”, a mai povestit Vica în emisiunea lui Măruţă.

Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident

Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasa sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre, mi-ati dat putere. Cel mai important… ca nu sunt singura…

Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile. Va mulțumesc ca mi-ați fost alături, va mulțumesc pentru gândurile voastre și va sunt recunoscătoare…voua, prietenilor mei din presa și nu numai, dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Va pup și sa auzim numai de bine”, a scris Vica Blochina pe Instagram.