Probleme grave de sănătate pentru Mircea Lucescu. „Am dureri. Eram plin de sânge!”

Mircea Lucescu a profitat de pauza competiţională prilejuită de meciurile echieplor naţionale şi a venit în România pentru mai multe controale medicale. Ajuns la aproap 78 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev are probleme mari de sănătate.

16 apr. 2023, 16:42
Probleme grave de sănătate pentru Mircea Lucescu. „Am dureri. Eram plin de sânge!”
Probleme grave de sănătate pentru Mircea Lucescu. "Am dureri. Eram plin de sânge!"

Probleme grave de sănătate pentru Mircea Lucescu. Cel mai titrat antrenor român din istorie a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are și a povestit cum i-a furat ghetele lui Ion Pârcălab, atunci când a jucat cu echipa națională într-un meci cu Franța, de la Paris.

Citeşte şi: Mircea Lucescu a vândut un apartament din Bucureşti cu 1,2 milioane de euro. Locul de parcare a costat cât o garsonieră!

„Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte. Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Ion Pârcălab. În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza. Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez.  S-ar putea să fie necesară operația”, a spus Mircea Lucescu pentru GSP.

„Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă. În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată” , a mai adăugat antrenorul lui Dinamo Kiev.

Citeşte şi: Mircea Lucescu, prima reacţie despre cele 5 milioane USD blocate în băncile din Ucraina. Unde sunt, de fapt, banii

Acesta a povestiti şi întâlmplarea de la Paris: „În Franța, în meciul cu echipa antrenată de Just Fontaine, pe care am bătut-o cu 2-1, am jucat cu ghetele alea. Ion Pârcălab a aflat pe urmă și s-a bucurat: „Ai luat ghetele mele ca să centrezi ca mine?”. Era jucătorul care centra cel mai bune în fotbalul nostru, era extraordinar. Avea centrările care m-au inspirat fantastic! Dudu Georgescu a luat „Gheata de Aur” de două ori, dar 70 la sută din centrări erau ale mele. Știa exact unde dădeam și se înălța peste tot!”