Probleme grave pentru Rică Răducanu. „Mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam”

Rică Răducanu are o afacere pe litoral care merge din ce în ce mai prost. Fostul mare fotbalist are o terasă de lux, însă mărturisește că oamenii nu mai vin ca altădată, deși prețurile au rămas aproape neschimbate.

13 iul. 2022, 10:47
Probleme grave pentru Rică Răducanu. „Mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam”
Probleme grave pentru Rică Răducanu

Probmele grave pentru Rică Răducanu. Legenda giuleşteană are 76 de ani și e pensionar, dar este  în continuare foarte activ. Din acest motiv, şi-a deschis o terasă pe litoralul românesc, mai precis în Neptun, care este departe însă de sucecsul de anii trecuţi. Deşi pandemia a trecut, oamenii nu se mai înghesuie la terasa lui Rică Răducanu.

„Prețurile au rămas cam tot așa, am scumpit doar cu 1,5 lei sau cu 2 lei. Vărul meu are o fermă, deci aduce cam tot de acasă. Însă nu este mai nimeni pe Litoral, azi am avut zece inși, însă ieri n-am avut pe nimeni. Pe drumul de la Mangalia spre Neptun m-am tot uitat, nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse, nici pe stradă nu e nimeni, e tare ciudat. Cred că nu au oamenii bani, iar tineretul a plecat pe afară, în vacanță”, a declarat Rică Răducanu pentru ego.ro.

Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Am fost dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă!”

Anii trecuţi, fostul portar se apuca și el să muncească cot la cot cu angajații, pentru a face față numărului mare de comenzi, dar acum sunt zile în care nimeni nu-i calcă pragul terasei. „Înainte era aglomerație, la noi, la terasă, n-aveai loc la mese, mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam, mai spuneam o glumă. Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată. Patronii și-au făcut și ei calcule, ca să fie cât mai bine, n-au forțat prețurile, dar tot degeaba”, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Rică Răducanu petrece foarte mult timp pe litoral ăn această perioadă. Locuiește în Mangalia, acolo deține o proprietate, și merge și la tratament. „La Mangalia, fac tratament cu nămol, la picioare, că de abia merg, sunt și cu nevastă-mea, și ea are probleme. Este un centru bun, cel mai mare din țară, au tot ce vrei, tată, e bază mare de sănătate”, a mai spus Rică Răducanu.