Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Am fost dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă!”

Rică Răducanu a fost dat afară fără explicații de la CSM Bucureşti şi susţine că nici măcar primarul general, Nicuşor Dan, nu i-a dat o explicaţie! Fostul mare fotbalist crede că a fost îndepărtat de la clubul Primăriei Capitalei pentru ca un angajat să îi facă loc undei rude sau unui prieten!

23 iun. 2022, 17:11
Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Am fost dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă!”
Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan

Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Fostul mare fotbalist din România a dezvăluit cum a fost dat afară de Nicușor Dan de la CSM București. Rică Răducanu crede că a fost îndepărtat de la clubul Primăriei Capitalei pentru ca un angajat să îi facă loc undei rude sau unui prieten!

Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Puțină lume știe, dar în urmă cu câteva luni am fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal București. Mi s-a spus doar că nu pot avea și pensie, și salariu. Am făcut un pas în spate, dar am cerut să vorbesc și cu directorul general, Gabriela Szabo, încă, în acea perioadă de început de an, dar și cu primarul general. Cea dintâi mi-a sugerat să merg la Rapid, să cer un post, ceva, că doar la clubul feroviar am cunoscut gloria ca sportiv, nu? Când am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit ceva explicații vizavi de cazul meu. Am plecat din biroul său cu senzația că habar nu avea de ce fusesem dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!”, a declarat Rică Răducanu pentru Playsport.

Rică Răducanu, marea legendă a fotbalului românesc, trai de la o zi la alta dintr-o pensie mizeră: „Mă dor toate oasele”

Rică Răducanu a primit vestea că este dat afară de la CSM București după ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală care i-au cauzat mari probleme de sănătate și care au făcut ca fosta glorie rapidistă să stea în spital pe finalul anului 2021. Acesta susține că salariul primit la CSM Bucureşti, 1.800 de lei pe lună, îi dubla veniturile și că acest lucru îi dădea un sentiment de confort: „Nu am o pensie mare, ceva în jur de 1.800 de lei. Poate s-o mai fi mărit puțin în ultimele luni, dar vă spun sincer că nu știu cu exactitate, fiindcă la noi în casă nevastă-mea încasează pensia când vine poștașul și tot ea face și plata gazelor, luminii și așa mai departe. Când eram angajat la CSM, parcă mergeam altfel. Plecam dimineața și veneam seara. Nevăstă-mea chiar făcea mișto de mine și-mi spunea că m-am obișnuit să vin acasă ca la hotel. Dar eu trăiam la club.Dacă mi-a intrat sportul în sânge, ce să fac?”.