Probleme în cuplul Reghecampf – Corina Caciuc. Antrenorul nu şi-a luat iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova în Arabia Saudită, unde o va prelua pe Al Tai, echipă la care joacă Andrei Cordea şi Marko Dugandzic. Din păcate, antrenorul nu o poate lua cu el pe actuala parteneră de viață, Corina Caciuc (30 de ani).

21 sept. 2023, 15:11
Probleme în cuplul Reghecampf – Corina Caciuc. Antrenorul nu şi-a luat iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”
Probleme în cuplul Reghecampf - Corina Caciuc. Antrenorul nu şi-a luat iubita însărcinată la arabi: "A fost deranjată"

Probleme în cuplul Reghecampf – Corina Caciuc. Arabia Saudită este foarte strictă în privinţa femeilor necăsătorite, care nu au voie să intre în ţară! Cum Reghecampf  nu este căsătorit oficial cu iubita sa, aceasta trebuie să rămână în România, în condiţiile în care este şi însărcinată.

Citeşte şi: Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, au spus surse apropiate din anturajul familiei pentru Click!.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

Laurențiu Reghecampf se iubește de câțiva cu Corina Caciuc, care este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi mai au un băiețel împreună, pe Liam. Relația lor este complicată de faptul că antrenorul nu a divorțat oficial de Anamaria Prodan, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani și cu care are un băiat, pe Laurențiu, zis și Bebeto.