Probleme în familia lui Gheorghe Turda. Au ajuns victimele haosului din Franța

Probleme în familia cântărețului de muzică populară Gheorghe Turda. Finii artistului au fost jefuiți în propria casă. De asemenea, din cauza violențelor de pe străzi, restaurantul a fost vandalizat.

07 iul. 2023, 16:58
Probleme în familia lui Gheorghe Turda. Au ajuns victimele haosului din Franța

Finii lui Gheorghe Turda, Luminița și Marian Baicu au fost jefuiți chiar de femeia care le făcea curățenie în casă. Menajera a pus ochii pe bijuterii. Îngrijitoarea a plecat cu inele, cercei și ceasuri.

Nefericita întâmplare a fost povestită de către Lorraine Luminița Baicu, în presa de scandal.

„Noi avem o femeie care ne ajută cu curățenia. Săptămâna trecută acaesta nu a putut să vină și a trimis-o pe sora ei. Am constatat, după ce a plecat, că ne-au dispărut niște bijuterii. Valoarea acestor bijuterii se ridică la peste 10.000 de euro.

Ne-au dispărut trei brățări, un lanț, o pereche de cercei, inele și verighetele cu care noi ne-am cununat. Verighetele de la nuntă ne-au ramas mici, le țineam în sertar și ne-am cumpărat altele”, a declarat Lorraine Luminita Baicu, pentru SpyNews.

Artista este pesimistă. Nu crede că va mai recupera prejudiciul. Totuși, are o mică speranță în sensul că va reuși să intre măcar în posesia inelelor de la nuntă, care au valoare sentimentală.

„O parte din bijuteriile furate erau cadou de la soțul meu. Eu sunt superstițioasă, se spune că este semn rău. Una din brățări și un inel erau primite de de ziua mea anul trecut de la soțul meu. Sincer, nu am apucat să le port. Am sunat la fata care îmi face curătenie și care a trimis-o pe sora ei.

Mi-a spus că nu știe nimic și că sora ei a plecat de urgență în Maroc, la mama lor pentru că se simte aceasta rău. Mi-a spus că sora ei nu este de găsit.

I-am dat ultimatum, pentru că s-a rugat de noi, i-am spus că voi apela la poliție dacă nu îmi înapoiază măcar verighetele. Mi-a spus să am răbdare să se întoarcă sora ei și dacă ea le-a luat, mi le va înapoia”, a mai precizat Baicu.

Afacerea finilor lui Gheorghe Turda, pusă în pericol

Soții Baicu, ce locuiesc în Franța, la Nantes, au fost victimele protestelor de stradă anti-sistem.

„Printre altele ne-am trezit și cu vitrina spartă la noi la restaurant. Nu ne-a furat nimic de acolo. Noi avem norocul că nu stam în centrul orașului, acum lucrurile s-au mai liniștit.

Noi nu am ieșit din casă în perioada în care se duceau luptele în centrul orașului. Am tinut și resaurantul închis pentru o zi, iar după aceea am gasit vitrina spartă. Am văzut pe camere că s-a aruncat din mers, din mașină, cu o cărămidă”, a mai declarat cântăreața.