Probleme în familia lui Zelenski! Ce spune soţia lui despre viaţa intimă cu soţul ei şi de ce relaţia lor a luat o pauză

Olena Zelenska şi Volodimir Zelenski sunt căsătoriţi de aproape două decenii, dar războiul a pus „pe pauză” relaţia lor.

29 iun. 2022, 23:17

Olena Zelenska a dezvăluit că nu-și vede soţul de-a lungul unor perioade lungi, iar copiii nu au mai vorbit cu el decât la telefon de când a început războiul. Familia Zelenski a refuzat să plece din Ucraina atunci când ruşii le-au invadat ţara. Relaţia lor, însă, a avut de suferit.

Acest lucru nu este normal. Nu este o relație normală când copiii nu își pot vedea tatăl și pot vorbi cu el doar la telefon. Așa că relația noastră este în pauză, așa cum este pentru toți ucrainenii. Așteptăm să ne reîntâlnim, să fim din nou împreună, să petrecem seri împreună, să fim cu copiii”, a spus Olena Zelenska la CNN, potrivit Daily Mail

Volodimir şi Olena nu s-au putut vedea deloc în primele două luni de război. Președintele a rămas în biroul său din Kiev înconjurat de adjuncții și consilierii săi de securitate, în timp ce soţia lui împreună cu cei doi copii – Oleksandra, 17 ani, și Kyrylo, 9 ani, au fost transportați într-o locație necunoscută.

Olena Zelenska şi soţul ei au reuşit să se vadă, pentru o scurtă perioadă, abia după două luni de la începutul războiului

Odată ce trupele lui Putin s-au retras din Kiev și luptele s-au mutat în Donbas, cuplul a reuşit să se reunească pentru o scurtă perioadă de timp. Încă nu se pot vedea în mod regulat, „dar cel puțin îl simt fizic lângă mine”, a spus Zelenska pentru CNN.

Citeste si Olena Zelenska, dezvăluiri din casa preşedintelui. „Fiul nostru de 9 ani îi dă sfaturi militare lui Volodimir. Ce tancuri, ce avioane trebuie să cumpere…”

Într-un interviu mai vechi, Prima Doamnă a Ucrainei a vorbit despre separarea forțată de soțul ei la începutul invaziei.

Ne-am luat rămas bun unul de la celălalt chiar în prima zi. Și în următoarele două luni, am putut vorbi doar prin telefon. Sunt foarte mândră de faptul că lumea a descoperit adevărata faţă a soțului meu„, a spus Zelenska.

Olena Zelenska a adăugat că, deși i-a fost mai ușor să-i explice fiicei ei de 17 ani ce se întâmplă în țară, fiul ei de nouă ani a întrebat unde este tatăl său.

Cred că copiii și-au dat seama în mod clar de totul din primul moment. Fiul meu a încercat să se păstreze suficient de curajos. A tot întrebat de tata, despre ce face. El este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, și tatălui lui la fel… Ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipseşte. Ce țări ne ajută rău, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile”, a spus ea.

Citeste si Primele imagini cu Olena Zelenska şi Volodimir Zelenski împreună de la începutul războiului