Probleme la metrou în București. Trenurile au fost afectate de o cădere de tensiune

Probleme pentru pasageri la stația de metrou Piața Sudului din Sectorul 4 al Capitalei. Mersul trenurilor a fost afectat de o cădere de tensiune.

10 mart. 2023, 12:48
Probleme la metrou în București. Trenurile au fost afectate de o cădere de tensiune

UPDATE

 – La ora 12:56, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, a arătat Metrorex.

Probleme la metrou în București. În direcția respectivă, pe magistrala 2, metroul oprește la Constantin Brâncoveanu şi nu mai merge spre Piaţa Sudului, astfel că următoarele patru staţii până la capătul de linie sunt inaccesibile.

Probleme la metrou în București. Metrorex informează că astăzi, 10.03.2023, începând cu ora 12:10, circulația a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe șina a III-a la stația Piața Sudului.

Pe distanța Piața Sudului – Berceni, circulația se desfășoară în sistem pendulă, iar pe relația Pipera – Piața Sudului circulația se desfășoară normal.

Metrorex informează că astăzi, 10.03.2023, începând cu ora 12:10, circulația a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni -Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe șina a-III-a la stația Piața Sudului.

Probleme la metrou în Capitală. Ce spun reprezentanții Metrorex

„Pe distanța Piața Sudului – Berceni circulația se desfășoară în sistem pendulă, iar pe relația Pipera-Piața Sudului circulația se desfășoară normal.

Personalul Metrorex intervine în aceste momente pentru remedierea situației și reluarea circulației în condiții normale.

Călătorii sunt informați despre reorganizarea circulației prin sistemul de sonorizare din stații și nivel vestibul.

Menționăm că circulația și siguranța călătorilor nu au fost puse în pericol în niciun moment.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Metrorex.