Probleme la metroul bucureştean. Trenuri întârziate, din cauza unei defecţiuni tehnice

Sunt probleme luni, 2 august, la metroul din Bucureşti. Se pare că un tren s-a defectat pe magistrala 4 de metrou, la staţia Parc Bazilescu.

02 aug. 2021, 17:04
Probleme la metroul bucureştean. Trenuri întârziate, din cauza unei defecţiuni tehnice

Probleme la metroul bucureştean. Reprezentanţii Metrorex spun că circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza acestui incident, iar călătorii au fost informaţi despre modificarea circulaţiei trenurilor.

Probleme la metroul bucureştean. Trenuri întârziate, din cauza unei defecţiuni tehnice

„Metrorex informează că astăzi, 02.08.2021, începând cu ora 15:25, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

Pentru continuarea și fluidizarea călătoriilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Jiului și Străulești, pe linia 1. Călătorii au fost informați despre modificarea circulației trenurilor prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou.

Precizăm că în urma acestui eveniment siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată într-un comunicat remis de Metrorex.

Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, susţine că vineri Consiliul de Administraţie al Metrorex se pregăteşte să declare insolvenţa companiei. Deputatul PSD îl acuză pe Cătălin Drulă (USR PLUS) că ar ascunde „agenda unui jaf de proporţii”.

„Cum v-am mai spus, ministrul Drulă vrea să atârne de gard metroul bucureștean! Mâine, într-o şedinţă pregătită de uneltele USR-PLUS din Consiliul de Administraţie de la Metrorex SA, se pregăteşte declararea insolvenţei companiei”, a scris Răzvan Cuc, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Restricții de trafic, în București, pentru noaptea de Înviere. Cum vor circula autobuzele, tramvaiele şi metroul
Fostul ministru al Transporturilor a precizat că „insolvența visată înseamnă valorificarea rapidă și ticăloasă a tuturor resurselor companiei”.

„În spatele răngii și a declaraților războinice lui Drulă, acest „capo di tutti capi” al găștii din fruntea Ministerului Transporturilor, se ascunde agenda unui jaf de proporții. Insolvența visată înseamnă valorificarea rapidă și ticăloasă a tuturor resurselor companiei.

De altfel, pe taraba acestui guvern găsim și vom găsi în continuare bucăți din avuția națională. Avuție pe care haita lui Cîțu o consideră pradă personală și o vinde cât ai clipi în folos propriu.

Citeşte şi: Pericol pentru cetăţeni! Gabriela Firea: „32 de stații de metrou din cele 61 funcționale din București NU au autorizație de securitate în caz de incendiu”