Probleme mari pentru Netflix în România. RCS-RDS vine cu o ofertă similară cu cea a platformei de streaming, la doar 3 lei

Netflix a tot venit cu schimbări în ultima perioadă, cu rolul de a-și crește încasările și numărul de abonați. În pandemie, compania atinsese un nivel record, dar apoi interesul pentru platformă a tot scăzut.

30 ian. 2024, 14:01
Probleme mari pentru Netflix în România. RCS-RDS vine cu o ofertă similară cu cea a platformei de streaming, la doar 3 lei

În acest context, DIGI RCS-RDS vine cu o serie de oferte destul de tentante, care sunt mult mai ieftine comparativ cu Netflix. De exemplu, pasionații de filme și seriale pot alege extraopțiunea MAXPAK pentru doar 15 lei pe lună. Iar dacă vă abonați în timpul vreunei campanii promoționale, suma scade considerabil.

MAXPACK cuprinde pe lângă cele 5 canale de filme care pot fi văzute la TV, HBO 1, 2 și 3 și Cinemax 1 și 2 și platforma HBO Max, care are mii de filme și seriale de top cum ar fi True Detective, Friends, Big Bang Theory sau celebrul Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games, potrivit News18.

O altă opțiune mult mai ieftină este Film Now. Costă doar 3 lei pe lună și puteți urmări canalul TV și online, accesând Digi Online, dacă aveți abonament la cablu la DIGI RCS RDS.

Citeşte şi: Raportul Transparency International plasează România, în continuare, printre cele mai corupte tări din UE

Doar în luna ianuarie au fost difuzate filme de mare impact ca Matrix Resurections, House of Gucci sau The Secrets of Dumbledore. Inițial, cei de la DIGI RCS RDS au oferit acest canal gratis, dar ulterior au decis să pună o taxă abonaților pentru a nu introduce spot-uri publicitare care să întrerupă difuzarea filmelor.

Cel mai ieftin abonament la Netflix costă 5 euro, adică 25 de lei pe lună, dar marea nemulțumire a abonaților este că nu pot privi simultan pe două dispozitive filme sau seriale. Dacă vor acest lucru, atunci trebuie să plătească 10 euro.

La HBO MAX nu există această problemă și este și mult mai ieftin. Cu toate acestea, Netflix continuă să domine piața de streaming și în acest început de an.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie: Doi tineri, de 17 şi 22 de ani, au murit carbonizaţi, „şoferul TIR-ului dus la spital în stare de şoc”