Probleme pe bandă rulantă pentru Simona Halep! Sportiva făcută praf pe rețelele de socializare: „Dopată și pro-Rusia”

Se pare că problemele se țin lanț pentru Simona Halep! Sportiva este din nou protagonista unui scandal de proporții. Acuzațiile au bubuit pe rețelele de socializare. Iată despre ce este vorba.

30 nov. 2023, 12:42
Probleme pe bandă rulantă pentru Simona Halep! Sportiva făcută praf pe rețelele de socializare: „Dopată și pro-Rusia”
Probleme pe bandă rulantă pentru Simona Halep! Sportiva făcută praf pe rețelele de socializare: „Dopată și pro-Rusia”

Simona Halep trece, din nou, printr-o situație tensionată după ce s-a aflat că a fost contactată pentru a participa la un turneu de tenis, în plin scandal de dopaj. Recent, Halep a primit o suspendare de 4 ani în urma acuzațiilor de dopaj, conform anunțului făcut de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) pe 12 septembrie.

Citește și: Lovitură devastatoare de la TAS pentru Simona Halep. Anunţ oficial despre cazul de dopaj al fostului lider WTA

Se pare că sportiva a fost extrem de aspru criticată pentru că a luat în considerare participarea la turneul demonstrativ de la Sankt Petersburg (Rusia), programat să aibă loc la începutul lui decembrie. Natalia Kamelzon, directorul general al turneului Northern Palmyra Trophies, a invitat-o pe Simona Halep să participe la această competiție, iar Simona pare să fie tentată, mai ales că acest eveniment nu este sub umbrela WTA.

Alte jucătoare precum Amanda Anisimova, Veronika Kudermetova sau Yulia Putintseva și-au confirmat deja prezența la turneul din Rusia. Această informație a generat un val de controverse în lumea tenisului, iar comentariile dure de pe platforma de Twitter a turneului au caracterizat-o pe Halep drept „dopată și pro-Rusia”, exprimând dezamăgirea că ar reveni în Rusia în contextul scandalului său legat de dopaj.

Pe 24 octombrie, jucătoarea română a depus un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) din Lausanne, contestând suspendarea sa și așteaptă acum decizia finală.

Dumitru Dragomir a expus o ipoteză care nu a fost anterior luată în considerare: el consideră că soția lui Patrick Mouratoglou ar putea fi responsabilă pentru situația actuală.

„Îți amintești ce îți spuneam la emisiune? Îți ziceam că nevasta lui Mouratoglou i-a făcut rău. Ți-am spus? Ascultă-mă! M-am gândit că ceva nu e în regulă. Ți-am spus, e ceva ciudat aici. Nevasta lui a introdus colagenul.

Domnule, spunea și îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, îi identifici imediat, sunt mai rezervați. Eu cred că nevasta lui a făcut asta din prostie, din invidie. Dacă ea ar fi spus la proces, la TAS, la verdictul final.

Dacă Simona ar fi chemat-o pe Mouratoglou la proces, ei ce, ea nu putea obține dacă el nu i-ar fi dat. Acum tribunalul îl cheamă. Dacă aș fi avocatul Simonei, l-aș fi chemat. Simona nu a făcut asta pentru că este o femeie demnă.Ea se simțea vinovată. Există oameni care au o atât de mare demnitate, pe care noi nu putem să o înțelegem. Ea, crezând că este nevinovată, a crezut că nu va fi suspendată niciodată. Și când i-a spus că trebuie să spună că nu am înțeles greșit, el a ieșit și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citește și: Victor Hănescu anticipează o posibilă revenire în Top 20 WTA pentru Simona Halep. Care este singura condiţie