Andreea Bănică, despre moartea părinţilor: „Mama mea nu era caldă, iubitoare. Cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală”

Andreea Bănică a vorbit despre moartea părinţilor, care s-au stins din viaţă la diferenţă de doar doi ani. Vedeta a trecut prin clipe inimaginabile, a suferit foarte mult, dar a avut noroc de soţul ei, Lucian Mitrea, care a sprijinit-o pe toate planurile.

14 apr. 2021, 09:14
Andreea Bănică, despre moartea părinţilor: „Mama mea nu era caldă, iubitoare. Cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală”
Andreea Bănică a vorbit despre moartea părinţilor

Andreea Bănică, despre moartea părinţilor. „Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt.

Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a declarat Andreea Bănică pentru un post de televiziune.

Citeşte şi: Andreea Bănică, dezvăluiri neaşteptate din căsnicie: „I-a luat mințile lui Lucian”

Andreea Bănică, despre moartea părinţilor

Vedeta a dezvăluit că relaţia cu mama ei nu era una apropiată, cu tatăl ei se înţelegea mai bine şi discuta despre orice, chiar şi când şi-a început viaţa sexuală.

Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la Casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică.

Eu am avut o problemă, mama mea nu era așa de caldă, iubitoare, eu vorbeam mai mult cu tata. Eu cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală, nu cu mama. După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul.

Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie să bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci”,  a mai spus Andreea Bănică.


loading...
Partenerii noștri