Sentinţă neaşteptată în dosarul lui Firicel din Las Fierbinţi. Ce au decis magistraţii după un proces de patru ani

Cuzin Toma, actorul care dă viață personajului Firicel din serialul Las Fierbinți, a câștigat o luptă importantă în războiul cu o instituție bancară după patru ani de procese.

10 aug. 2020, 06:53
Sentinţă neaşteptată în dosarul lui Firicel din Las Fierbinţi. Ce au decis magistraţii după un proces de patru ani

Curtea de Apel București a decis ca dosarul deschis de o bancă împotriva lui Cuzin Toma și a soției acestuia – pierdut, în primă fază, de cei doi – să o ia de la capăt.

„Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, este sentinţa Curţii de Apel Bucureşti.

Firicel, din Las Fierbinţi, prins la volan fără permis. Actorul e suspectat că a condus drogat VIDEO

Într-uj alt dosar, Firicel a reușit să câștige un proces deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), miza dosarului fiind o jumătate de milion de euro.

„Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis magistrații.


loading...