Probleme pentru Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni. Fiica cea mare este extrem de geloasă: „Zici că sunt doi șoricei”

Vasilică Ceterașu a devenit din nou tătic, iar de această dată soția i-a oferit gemeni. Fiica cea mare e geloasă din cauza celor doi băieței.

13 mart. 2023, 15:31
Probleme pentru Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni. Fiica cea mare este extrem de geloasă: „Zici că sunt doi șoricei”
Vasilică Ceterașu are băieți gemeni

Vasilică Ceterașu a devenit tată de gemeni. Familia sa aștepta încă două fetițe, dar au primit în schimb doi băieți. Artistul a povestit pentru fanatik.ro care a fost reacția pe care a avut-o fiica cea mare atunci când a primit vestea.

Cântărețul a fost nevoit să intre în rolul de tătic mai repede decât s-ar fi așteptat, iar nașterea a venit cu ușoare complicații, deoarece au fost nevoiți să schimbe lucrurile pe care le-au pregătit pentru fetițe cu cele pentru băieței. Acesta spune că trece printr-o perioadă extenuantă, dar se declară un bărbat fericit și împlinit.

Artistul spune că a fost copleșit de emoții atunci când gemenii au venit pe lume.

„M-am bucurat extraordinar, n-am ştiut ce se întâmplă cu mine, m-a luat total prin surprindere când am aflat că sunt băieţi, când m-a anunţat asistenta de la clinică că am doi feciori. Mi-am dorit ca măcar unul să fie băiat, dar când am aflat că sunt două fete, mi-am luat gândul şi am zis orice, dar să fie sănătoşi. Noi ştiam în proporţie de 80% că sunt fetiţe, chiar şi la ultima ecografie, doamna doctor ne-a spus acelaşi lucru.

Citește și: Vasile Ceterașu recunoaște că s-a dedat la plăcerile oferite de Tinder, deşi era însurat: „Vedeam că dau unele inimioare, dădeam și eu, că așa e politicos. Am căzut în capcană”

Bineînţeles că ne-am pregătit, am cumpărat toate lucrurile pe roz, pătuţuri, lenjerii pentru pătuţ roz, păturici, body-uri, suzete…totul roz. Amalia şi-a făcut un bagaj, a spălat tot, le-a dezinfectat şi le-a pregătit să le ducă cu ea la clinică. Acum am fost să schimb tot, am cumpărat din nou toate lucrurile pe albastru, urmează să le bag la spălat, le pregătesc şi le duc pe acestea la clinică”, a povestit Vasilică Ceterașu.

Totuși, acesta spune că mai șocat decât el a fost soția lui, Amalia.

„Amalia a fost mai şocată. Eu m-aş fi bucurat la fel şi dacă erau fetiţe şi dacă erau băieţi. Amalia în schimb şi-a dorit mult măcar un băiat şi uite ca i-a dat Dumnezeu doi, nu unul”, a mai spus acesta.

Fiica cea mare a cuplului e geloasă din cauza frățiorilor ei, și în ciuda încercărilor tatălui ei de a o convinge pe aceasta că micuții sunt frumoși, ea consideră că arată precum „doi șoricei”.

Citește și: Amalia Ursu, soția lui Vasilică Ceterașu, totul despre sarcina gemelară. Cum a ales să nască interpreta de muzică populară

„Ce am păţit cu ea (n. red. râde )…Pe Amalia au dus-o la terapie intensivă după operaţie, iar eu m-am îmtors la spaţiul de joacă să o iau pe Selena şi să o aduc la clinică ca să-şi cunoască frăţiorii. Îi tot spuneam pe drum că sunt mici, că sunt foarte frumoşi, iar când i-a văzut s-a uitat la ei şi a zis „nu sunt frumoşi, zici că sunt doi şoricei, eu sunt frumoasă, eu sunt o prinţesă”, a început deja cu gelozii”, povestește Ceterașu.

Nici în privința numelor nu au apucat să ia o decizie, cei doi fiind pregătiți cu nume pentru fetițe.

„Aveam numele pregătite da, dar una era Carla şi cealaltă Corina, nu mai avem ce face cu ele, avem un grup cu familia şi acolo ne consultăm, nu ştiu exact ce nume le vom pune, o las pe Amalia să aleagă, la prima fetiţă am ales eu, acum e rândul ei”, mai spune acesta.