Probleme pentru Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu COVID-19. Poliţia a descins la el acasă, unde se află în izolare

Poliția a descins la Viorel Cataramă acasă unde se află în izolare. Milionarul este vizat de un dosar penal pentru zădărnicire în combaterea bolilor după ce a mers într-o localitate din Ialomița cu peste 70 de persoane de infectați.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 09:17
Probleme pentru Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu COVID-19. Poliţia a descins la el acasă, unde se află în izolare

Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Citeşte şi: De ce a leşinat Marcel Ciolacu. Ce spun medicii, comunicat oficial de la Spitalul Militar Central

Viorel Cataramă spune că nu există motiv pentru deschiderea unui dosar penal pe numele său și crede că nu a încălcat legea când a mers la Bărbuleşti, unde sunt înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege şi am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. (…) Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui”, a spus Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

A început să aibă simptome de COVID 19

Viorel Cataramă susţine că are simptome de infecţie cu noul coronavirus. „Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu.

M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic.

Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale„, a declarat milionarul.

Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile„, a mai spus acesta.