Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic: „Când copilul tău este în pericol, nu există nimic”

Adela Popescu a fost internată în spital cu fiul cel mic și a povestit cu emoție despre experiența dificilă prin care a trecut în urmă cu câteva luni, când s-a aflat într-o situație de urgență.

24 mart. 2023, 16:49
Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic: „Când copilul tău este în pericol, nu există nimic”
Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic

Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a dezvăluit că băiețelul ei a avut o erupție destul de agresivă pe piele și din această cauză a fost nevoie de intervenția medicilor. Vedeta mărturisește că a trecut prin momente extrem de grele, deoarece era îngrijorată pentru starea micuțului.

Citește și: Ce studii are Adela Popescu. Puțini cunosc aceste detalii despre fosta prezentatoare de la Pro TV

Adela Popescu, internată în spital cu fiul cel mic

Blondina a împărtășit această experiență emoționantă cu publicul său, subliniind importanța sănătății și a faptului că trebuie să ne acordăm timp și atenție pentru a ne asigura că suntem sănătoși și putem fi alături de cei dragi în momentele dificile.

Nu puteam nici să verbalizez durerea pe care o simțeam și îngrijorarea. Când copilul tău este în pericol, nu există nimic care să concureze cu asta, de niciun fel, adică nici măcar fericire nu e atât de intensă cum e durerea, ca intensitate mă refer. Nu a fost nimic grav, dar pentru mine a fost teribil. Îmi imaginez cum se simt mamele care sunt cu cei cărora li se pune viața în pericol”, a mărturisit Adela Popescu, la Antena Stars.

Cum a ajuns Adela Popescu să stea pe afară

Prezentatoarea și Radu Vâlcan au împreună treii copii, iar câteodată educația micuților poate reprezenta o adevărată provocare. Vedeta a dorit să aibă câteva momente de liniște, așa că a recurs la un truc, pentru a-i determina pe copii să adoarmă fără ea, doar cu tatăl lor.

Să vă spun ce fac afară la ora asta în fața casei. Sunt o fraieră! A venit ora de culcare și pentru că de regulă sunt cu mama la somn, ne-am dat noi seama că dacă eu sunt plecată, ei acceptă să se ducă la somn cu Radu și fără nicio problemă, poate el să le citească și să îi adoarmă.

Ideea este că în seara asta atât de mult îmi doream să stau liniștită pe canapea, să îi culce Radu, încât am inventat că plec după pâine. Și uitați-vă la mine cum deger în fața casei, în loc să stau naiba în casă, citeam o poveste în pat și stăteam la căldurică. Nu, eu stau și mor de frig aici, să vedem cât durează”, a spus Adela Popescu, pe pagina sa de Instagram.

Într-un sfârșit, planul Adelei Popescu a funcționat și a putut intrat înapoi în casă și să se relaxeze. Însă, a avut câteva emoții. „Mi-a dat mesaj că pot intra. Mi-am pus niște prosecco cald. Frigiderul nu-l pot deschide că face zgomot și se prind tarzanii că m-am întors de la pâine. Vă zic, a meritat tot efortul. Problema e că încă nu ‘doarme’ copiii. Și tare mi-e teamă că o să primesc un mesaj disperat de ‘hai cu pâinea aia mai repede’ de la soț”, a mai adăugat Adela Popescu.