Proces cu VIP-urile. O femeie susţine că este mama biologică a fetiţei lui Beyonce

O femeie pe nume Tina Seals pretinde că ar fi mama biologică a fetiţei lui Beyonce şi Jay-Z, Blue Ivy, şi a depus la o instanţă din Manhattan documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru.

17 aug. 2014, 12:28
Proces cu VIP-urile. O femeie susţine că este mama biologică a fetiţei lui Beyonce

Tina Seals a depus o serie de documente la instanţa din Manhattan şi spune că a fost „anterior asociată” cu cuplul de staruri Beyonce/Jay Z şi doreşte ca tribunalul să „verifice dacă ea este mama biologică” a lui Blue Ivy.

În toamna anului 2011, Beyonce a fost acuzată că poartă o burtă falsă şi că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Speculaţiile au fost generate de apariţia lui Beyonce, la un show TV, în Australia, cu o burtă ce părea că se pliază şi a făcut valuri atunci când s-a aşezat pe un fotoliu.

Citeşte şi Beyonce şi Jay-Z la un pas de DIVORŢ. Cei doi stau în hoteluri separate în timpul turneului

Totuşi, în cazul Tinei Seals, există puţine şanse ca aceasta să fie luată în serios de autorităţi. În urmă cu o săptămână, o instanţă din New York a respins un alt caz deschis de aceasta, împotriva cuplului Kanye West – Kim Kardashian. Femeia se declara mama biologică a lui North West, copilul în vârstă de un an al celor doi.

De asemenea, femeia este celebră pentru că s-a declarat mama biologică a prinţului George al Marii Britanii, precum şi a lui Prince, Paris şi Blanket, copiii regretatului Michael Jackson.