Procuror militar eliberat din funcţie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi mai multe decrete. Printre ele se află şi cel prin care este eliberat din funcţie un procuror militar şef al Secţiei judiciare la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, a transmis Administraţia Prezidenţială.

27 iul. 2021, 13:03
Procuror militar eliberat din funcţie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi un decret privind „eliberarea din funcţia de procuror miliar a domnului colonel magistrat Dan-Ion-Remus-Codruţ Borca, procuror militar şef al Secţiei judiciare la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara – pensionare, la data de 30 iulie 2021”,  a transmis Administraţia prezidenţială.

Citeşte şi: Nelu Iordache a ratat fuga în Italia din cauza măsurilor anti-COVID. Cum a ajuns „regele asfaltului” pe mâinile procurorilor DNA

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind „înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Nistor Gheorghe din Ministerul Apărării Naţionale – la data de 31 iulie 2021”, dar şi „decretul privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, domnului colonel Paraschivu Constantin din Ministerul Apărării Naţionale – la data de 31 iulie 2021”, a mai tranmis sursa citată.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a fost eliberat că a participat la activităţi religioase şi sportive. Motivarea instanţei