Văduva bărbatului ucis de fostul prefect de Constanţa cere dreptate. Procurorii nu renunţă la arestarea lui Ioan Albu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia solicita in continuare arestarea preventiva al lui Ioan Albu. Ei au contestat decizia judecatorilor care au decis ca Ioan Albu să fie plasat în arest la domiciului pe perioada cercetărilor. Familia bărbatului ucis în accident de către fostul prefect de Constanța este distrusă. Soția victimei face mărturii cutremurătoare: "Când am auzit, timpul s-a oprit în loc. În timp ce noi plângem, autorul tragediei stă liniștit acasă, deși era beat in momentul accidentului". 

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 12:11
Văduva bărbatului ucis de fostul prefect de Constanţa cere dreptate. Procurorii nu renunţă la arestarea lui Ioan Albu

Teribilul accident s-a produs pe DN3, în localitatea Ciocârlia. Fostul prefect din Constanța, Ioan Albu, se afla la volanul unui Range Rover și după ce a depăşit mai multe maşini, la un moment dat a intrat pe contrasens și a lovit în plin maşina condusă de un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, şoferul nevinovat a murit.

Conform unor informații pe surse, fostul prefect avea o alcoolemie uriașă.

„Sotul meu a plecat la 6 jumatate, l-am sunat la 8 și nu mi-a răspuns, l-am mai sunat de cateva ori si am stat liniștită. Iar la ora 10.30 am fost anuntata ca nu mai este. Timpul s-a oprit în loc atunci. Înainte să plece l-am îmbrățișat și l-am pupat. De ce să trăim așa ceva în țara asta și de ce un om care a ucis beat pe șosea, într-un accident, este acum la domiciliu arestat. Aceasta este întrebarea mea. Un om care omoară pe șosea, beat, un alt om trebuie încătușat atunci și aruncat în beci. Deci nu există arest la domiciliu sau arest unde vreți dvs. Nu există așa ceva”, spune femeia revoltată. 

Citeşte şi: Alcoolemie record în cazul lui Ioan Albu, fost prefect de Constanţa. Magistraţi au decis arest la domiciliu

În urma accidentului, magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus măsura arestului la domiciliu în cazul fostului prefect Ioan Albu. Acesta este anchetat penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Procurorii au contestat decizia şi cer arestarea preventivă a fostului prefect.